Breid je woordenschat uit - De Vuyst, Liesbet, ....-; De Smet, Danielle, ....- (Gent : Academia press, 2023)
Met een uitgebreide, genuanceerde woordenschat maak je altijd een goede indruk. In dit handige boek reiken de auteurs je een arsenaal aan actuele termen, uitdrukkingen en afkortingen aan, opgebouwd rond 18 thema's. Zo kun je een boodschap op een concretere manier verwoorden en professionelere teksten schrijven. In deze nieuwe editie vind je een woordenlijst van alle termen die voorkomen in het boek en een aantal geüpdatete oefeningen. Breid je woordenschat uit is deel van een reeks die je helpt je kennis van het Nederlands te verbeteren.
Keywords: Nederlands; Woordenschat