De facebookfaçade : de schokkende ontmaskering van het grootste socialemediaplatform ter wereld - Haugen, Frances, ....- (Haarlem : Xander, 2023)
In De Facebookfaçade vertelt Frances Haugen het schokkende verhaal over haar tijd bij Facebook. Stel je voor: je zit op de eerste rij bij de ontwikkeling van wereldveranderende technologie, maar het bezorgt je meteen een vreselijk gevoel van onbehagen. Het overkwam Silicon Valley-insider Frances Haugen. Dit is het spectaculaire insideverhaal van een vrouw die het in haar eentje opnam tegen Big Tech. Vastbesloten om ons te helpen de controle over onze levens terug te krijgen, geeft Haugen ons glashelder inzicht in de interne processen van het bedrijf dat de wereld in zijn greep heeft.
Keywords: Facebook; Internet; Social media