Praktisch burgerlijk recht uitgediept : editie 2023 - Dom, Paul, ....-; Roodhooft, Jan, ....-; Danau, Carine, ....- (Wommelgem : Uitgeverij Van In, 2023)
Praktisch burgerlijk recht - uitgediept gaat dieper en breder dan het basisboek Praktisch burgerlijk recht en richt zich in de eerste plaats tot de academische bachelor. Door de praktische invalshoek is het echter ook geschikt voor professionele bachelors, voor zelfstudie of voor afstandsonderwijs. Met een flexibele structuur, gericht op competentiegericht onderwijs: u kunt delen overslaan of herschikken in functie van wat aan bod komt in de les; de student kan vertrekken van opzoekwerk op basis van vermelde wetteksten en voorbeelden; met veel vragen en opdrachten. Het boek is opgebouwd volgens de structuur van het nieuwe Burgerlijk Wetboek. Er wordt doorheen de tekst steeds naar de relevante wetsartikels verwezen.
De inhoud is bijgehouden tot 1 april 2023
Keywords: Praktisch burgerlijk recht