Max : Frans 5 : A-finaliteit : leerwerkboek : modules 1 t/m 7. (Brugge : Die Keure, 2023)
Bevat:Module 1:Bienvenue à Toulouse! - Module 2: Soyez les bienvenus! - Module 3: On est organisé dans l'entrepôt! - Module 4: Quel est le menu aujourd'hui? - Module 5: Je suis bien dans mon jardin - Module 6: Prends soin de toi! - Module 7: Construire mon avenir
Max-Frans maakt deel uit van onze dubbele overkoepelende methode Max voor de B-stroom en de A-finaliteit en is de opvolger van Plein Feu. Max- Frans maakt leerlingen zelfredzaam in het Frans en brengt hen de liefde voor de taal en de cultuur door dankzij fris en geïnspireerd materiaal in functie van consistente communicatie.