Isaac: Natuurwetenschappen 5: D-finaliteit : set modules (5e jaar, D-finaliteit) - Gilis, Ann, ....-; Maebe, Diederik, ....-; Van de Gucht, Jonie, ....-; Vermeiren, Freya, ....- (Brugge : Die Keure, 2023)
Bevat: Module 1: Macromoleculen - Module 2: De bouwstenen van de cel - Module 3: De werkende cel - Module 4: Erfelijk materiaal en celdelingen - Module 5: Elektromagnetisme - Module 6: Nanomaterialen - Module 7: De voortplanting - Module 8: Immuniteit - Module 9: Kernfysica
Met de blended methode Isaac-natuurwetenschappen leren leerlingen een fysische werkelijkheid of een natuurlijk fenomeen vatten aan de hand van natuurwetenschappelijke concepten. Rationele geest ontwikkelen, onderzoeksvaardigheden aanscherpen en duurzaamheid als rode draad.