Max :Engels 5 : A-finaliteit : leerwerkboek : modules 1 t/m 7. - Velasco, Michael, ....-; Surmont, Jean, 1958-; Aelterman, Koen, ....- (Brugge : Die Keure, 2023)
Bevat:Module 1: Welcome to Canterbury! - Module 2: A warm welcome - Module 3: Kylie's first day at work - Module 4: Tech support to the rescue! - Module 5: All creatures great and small - Module 6: Logical logistics - Module 7: Take care!
Met Max-Engels laat je jouw leerlingen van bij de start actief aan de slag gaan met Engels. Authentiek materiaal-Aandacht voor Angelsaksische wereld- Instructievideo’s- Eenvoud en eenduidigheid- Inzet van strategieën.
Keywords: Engels; Secundair onderwijs