Isaac :biologie 3: D-finaliteit 2 uur : leerwerkboek: set modules 1 -5 - Lombaert, Nathalie, ....-; Neutens, Céline, ....- (Brugge : Die Keure, 2023)
Bevat: Module 1: Geprikkeld - module 2: Het gaat niet altijd over rozen - module 3: Alles goed ontvangen? - module 4: Alles onder controle? - module 5: Klaar voor actie!
Met de blended methode Isaac-biologie leren jongeren op een wetenschappelijke manier naar de wereld kijken en natuurlijke fenomenen vatten. De wereld ontdekken vanuit verwondering - Wetenschappelijke kijk op maatschappelijke vraagstukken - Natuurwetenschappelijke onderzoeksmethode - Online aanbod van experimenten - Efficiënt leerproces.