Communicatie handboek - Michels, Wil J., 1956- (Groningen : Noordhoff, 2022)
Communicatie Handboek maakt voor studenten en professionals helder op welke manieren zij aan de communicatie van een organisatie het beste vorm en inhoud kunnen geven. Het boek biedt een actueel, beknopt en volledig overzicht van het vakgebied en is zeer toegankelijk dankzij het heldere taalgebruik. Marketingcommunicatie, corporate en interne communicatie komen uitgebreid aan bod. Speciale aandacht is er voor het Communicatie Canvas, interne communicatie, social media en contentstrategie. Het boek legt steeds een directe verbinding tussen theorie en praktijk. Elk hoofdstuk sluit af met een samenvatting, een praktijkcase en een begrippenlijst.
Keywords: Marketingcommunicatie