Je moet niks : mentaal en fysiek fit op jouw manier - Stiegelis, Heidi, ....- (Tielt : Lannoo, 2023)
We worden gebombardeerd met goede adviezen over gezond leven en vinden een sportschool op elke hoek van de straat. Toch lukt het de meeste mensen niet om een gezonde leefstijl aan te houden. Waarom niet? Omdat iets moeten niet werkt, tenminste niet op lange termijn. Gezond leven begint in je hoofd, daar is psychologe Heidi Stiegelis rotsvast van overtuigd. Ze laat in dit boek zien waarom de meeste initiatieven om gezonder te leven meestal bij goede bedoelingen blijven. Ze introduceert vervolgens het Vat van Zelfwaardering en Kleine Goede Daden (KGD's) als praktische tools om wel op lange termijn die keuzes te maken die je gezonder en gelukkiger maken. Haar methode, die je zonder moeite kunt volhouden, hielp al vele duizenden mensen op weg naar een gezonde leefstijl. Ben jij de volgende?
Keywords: Lifestyle