Opgroeien in kleur : opvoeden zonder vooroordelen. (Amsterdam : Balans, 2021)
De meeste mensen willen hun kinderen opvoeden zonder vooroordelen over anderen. Toch blijkt uit onderzoek dat ouders die er onvermijdelijk op nahouden en ook overdragen. Hoe word je je ervan bewust welke dat zijn? Hoe voed je je kinderen zoveel mogelijk op zonder vooringenomen ideeën over kleur? Hoe maak je racisme bespreekbaar?
Keywords: Diversiteit; Multiculturaliteit; Opvoeding