Ridder Roa en de gevaarlijke draak - Lammers, Pim, ....-; Stenvert, Natascha, ....- (Antwerpen : Zwijsen, 2022)
Alle ridders in het land zijn verslagen door de gevaarlijke draak die prinses Ayla heeft ontvoerd. Wie moet haar nu redden? Prinses Roa wilde toch altijd al ridder worden. En ze hoeft zich toch niet aan de regels voor sprookjes te houden?
AVI-M5. Vanaf ca. 8 jaar.
Keywords: Lager onderwijs; Ridders