De avonturen van Poeski en Moeski : Poeski en Moeski zoeken een thuis - Maes, Nathalie, ....-; Van Harmelen, Peter, ....- (België : NM Media, 2022)
Het is winter. Dipsy merkt twee vreemde katten op in haar tuin. Het zijn Poeski en Moeski. Zij maken kennis met Maurus, de gans. Plots zien ze Dipsy. Misschien laat zij ons wel binnen, oppert Moeski. Ze proberen meermaals Dipsy ervan te overtuigen hen ook een thuis tegunnen. Maar zullen ze hier ook in slagen?
3-5 jaar
Keywords: Delen; Katten; Dieren; Winter