De wilde stilte - Winn, Raynor, ....- (Amsterdam : Balans, 2023)
Persoonlijk verslag over de langeafstandswandelingen die een echtpaar maakte door het zuidwesten van Engeland en over IJsland nadat ze alles waren kwijtgeraakt, en van de spirituele groei die ze doormaakten door contact met de natuur.
Keywords: Cornwall; Engelse kust; Hoop; Ziekten