Landlijnen - Winn, Rayor, ....- (Amsterdam : Balans, 2022)
Persoonlijk verslag van de ruige, maar hoopvolle wandeltocht van meer dan 1600 kilometer dwars door Schotland van het echtpaar dat eerder het South West Coast Path liep.
Keywords: Hoop; Mens en natuur; Reisverhalen; Schotland; Wandelen