Vier inspirerende bijbelverhalen die naar de sterren reiken : vlieg je mee II - Janssen, Kolet, 1955-; Chion, Catherine, ....- (Berchem : Plantyn, 2023)
Bevat vier inspirerende bijbelverhalen: Het paradijsverhaal -Op weg met de ster - Jezus vertelt het verhaal van een vader en zijn twee zonen -De toren van babel
7-13 jaar
Keywords: Bijbelverhalen