Vier inspirerende bijbelverhalen die naar de sterren reiken : vlieg je mee I - Geyskens, Emy, 1982-; Heylen, Jan, ....- (Berchem : Plantyn, 2023)
Bevat vier inspirerende bijbelverhalen: Franciscus houdt van de natuur - Op weg met de ster - Jezus en de kinderen - Het pinksterverhaal
2,5 tot 7 jaar
Keywords: Bijbelverhalen