Het huwelijk van Jan en Sofie - Brusselmans, Herman, ....- (Amsterdam : Prometheus-Bert Bakker, 2023)
Jan en Sofie ontmoeten elkaar dankzij het toeval en het lot. De vonk slaat over. Ze zijn allebei jong, knap, cynisch en hebben groene ogen. De toestand in de onverklaarbare wereld lijkt ver van hen af te staan, al zijn ze zich bewust van het schisma tussen Oost en West.0De liefde is net groot genoeg om hen te laten trouwen. Sofie wordt op de koop toe zwanger. Hoe zal het hen met z?n drieën verder vergaan?00'Het huwelijk van Jan en Sofie' is een roman die de pen van Herman Brusselmans waardig is. Het zoveelste toppunt in zijn gestaag uitdijende, door velen bewonderde oeuvre
Keywords: Huwelijk