De Langelievelotjeslaan waar 10 bijzondere huisjes staan - Ooms, Janis, ....-; Hermans, Ilse, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2023)
In de Langelievelotjeslaan beleven de bewoners van alles in hun bijzondere huisjes. Ze krijgen buikpijn van het lachen, maar er is ook ruimte voor verdriet. Prentenboek op rijm met kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar.
Voorlezen vanaf 4 jaar, zelf lezen vanaf 6-8 jaar
Keywords: Gevoelens; Jezelf zijn; Poëzie; Prentenboek