Het meisje in de mijn - Wittevronghel, Laurens, ....-; Boeykens, Hans, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Mat stopte de film op het moment dat er een witte veeg door het beeld schoot. Ze bogen zich met z'n drieën over het scherm en staarden ernaar. 'Is dat.. is dat een stuk stof?' Op het scherm zagen ze een dunne, rafelige stof, die maar een fractie van een seconde in beeld kwam. (...) 'Misschien is het een oud doek, dat opgewaaid is door de luchtverplaatsing', zei Mat. 'Of misschien is het een rafelige vleugel van een vleermuis', opperde Robin. 'Of misschien... is het het meisje van de mijn', fluisterde Salim.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Griezel