Gouda Express - Nollet, Marie, 1987-; Dussart, Karl-Frédéric, ....-; Vanbrabant, Roger, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
'Louis, stel me gerust. Je begrijpt toch dat het gewoon uitgesloten is dat jij en ik naar Gouda gaan?' 'Precies. We moeten eerst naar Vlaardingen, want daar logeren je vrienden. Vijfendertig kilometer van Gouda vandaag.' 'W...Wat? Hoe weet jij dat?' 'Dat staat in het sms'je dat ze gestuurd hebben. (...) Matt, je begrijpt het nog altijd niet. Over een week ga je zingen bij je eerste internationale concert!'
Doelgroep: Lager Onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Avontuur