Elena droomt doof - Heylen, Kathleen, ....-; Misschaert, Inge, 1974-; Vincent, Michaël, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Elena gaat naar een speciale school. Eentje voor dove en slechthorende kinderen. De juffen kennen gebarentaal. Ook Elena gebruikt gebaren op de speelplaats en in de klas. Soms denkt Elena dat ze in twee werelden leeft. Die van de doven en die van de niet-doven. Waarom leren horende mensen ook geen gebarentaal, vraagt het meisje zich af. Was heel de wereld maar doof, denkt ze...
AVI M5
Derde leerjaar
Genre: doofheid, anders-zijn
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs