Momo, de kleine politiehond - de Vos, Cora, 1949-; Van Dooren, An, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Yoko wil graag een hond. Zo'n stoere zoals een Duitse herder, een pitbull of een boxer. Maar in het asiel verliest hij zijn hart aan de kleine hond Momo. Momo is erg slim. Yoko's oom wil hem opleiden tot politiehond. Maar kan Momo dat wel?
AVI M5
Derde leerjaar
Genre: dierenverhaal, eigentijds, drama
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs