De koffer - Naylor-Ballesteros, Chris, 1971-; Gever, J. H., ....- (Haarlem : Gottmer, 2021)
Op een dag arriveert een vreemd dier met een grote koffer. Vogel, Haas en Vos zijn nieuwsgierig: wat zit er in die koffer? Ze vertrouwen het niet. Als het uitgeputte dier slaapt, maken ze de koffer open. Prentenboek met eenvoudige maar zeer krachtige kleurentekeningen en tekst over wat het betekent te moeten vluchten. Vanaf ca. 4 jaar.
The suitcase
Keywords: Vertrouwen; Vluchtelingen; Vriendschap