Pas op, Pam! - Roovers, Eus, ....-; Groven, Hilde, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Pam speelt buiten met de bal. Papa doet mee. Hij is een kei in voetbal. Dat zegt hij toch. Maar is dat wel zo?
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI START AVI M4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Voetbal