Pim en Puk - Vernelen, Aag, 1980-; Kers, Nancy, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Jes heeft een papegaai, Pim. Pim zegt alles na wat Jes zegt. Hij praat en praat maar. Sam heeft ook een papegaai, Puk. Zullen Pim en Puk vrienden worden?
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI START AVI E3
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Vriendschap