Het mooiste blaadje ooit - Het museum van Robbe - Falzar, ....-; Simoen, Jan, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Strip: Het mooiste blaadje ooit!: De herfst is er! Met de wind, de kleuren en de mooie blaadjes. Robbe en Bas gaan op stap... met het mooiste blaadje ooit! Verhaal: Het museum van Robbe: Robbe maakt zijn eigen museum. Van dode blaadjes die hij overal vindt. Maar vindt Bas dat ook wel leuk?
AVI-E4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs