Een nieuwe fiets - Op wieltjes - Falzar, ....-; Pelckmans, Anke, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Strip: Een nieuwe fiets: De fiets van Robbe is stuk. Hij spaart voor een nieuwe. Daarvoor doet hij allerlei klusjes. Maar dat vindt Bas niet zo leuk. Verhaal: Op wieltjes: Robbe wilt leren fietsen. Maar mama en papa hebben geen tijd om het hem te leren. In de vakantie gaan ze naar zee. Daar kan Robbe eindelijk leren fietsen. Met vallen en opstaan ...
AVI E3
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs