Onderwijs hybride organiseren : maak van je school een leerhub - Vrancken, Mariet, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2023)
In Onderwijs hybride organiseren lees je alles over hoe je van de school zo'n leerhub maakt. Het vertelt over het ideale samengaan van online- en offline leren, constructieve afstemming binnen het hele schoolteam en het belang van zelfregulering. Met als belangrijkste doel: een optimaal leerresultaat voor elke leerling. Dit boek bevat tips om zowel op het niveau van de leerling, de leraar als het bestuur te zorgen voor meer flexibiliteit en eigenaarschap. Maak gebruik van het handige stappenplan en transformeer je school tot een echte hybride organisatie.
Keywords: Didactiek