Jouw krachtige brein : door zelfliefde en bewustzijn meer grip op je leven. - Labee, Charlotte, ....- (Utrecht : Kosmos, 2023)
Na het enorme succes van Overprikkeld Brein laat Charlotte je in haar achtste boek Jouw Krachtige Brein meer dan ooit kennismaken met wat er zich allemaal afspeelt in je brein, hart en ziel. Ze neemt je mee op een fascinerende reis die je veel dichter bij je kern zal brengen. In dit boek deelt Charlotte haar persoonlijke verhaal en heftige gebeurtenissen die haar uiteindelijk vele positieve wendingen en nieuwe inzichten hebben gebracht. Ze laat je daarbij zien hoe je door bewuste aandacht voor de spirituele connectie tussen hoofd en hart voluit kan leven vanuit jouw eigen krachtige energie, vertrouwen en liefde. Charlotte beschrijft waarin je groei en ontwikkeling zit en laat zien wat het verruimen van bewustzijn, zelfliefde en wilskracht voor je kan doen. Met als beloning: meer eigenaarschap over jouwleven en processen. Zoals Charlotte zelf zegt: ‘De kwaliteit en het plezier in je leven worden bepaald door jouw bewustzijn.’
Keywords: Geluk; Levenskunst