Overprikkeld brein : meer rust en balans in 10 weken - Labee, Charlotte, ....- (Utrecht : Kosmos Uitgevers, 2023)
Overprikkeld en gestrest, dat zijn we in onze huidige maatschappij maar al te vaak. En dat is ook niet zo gek: de snelheid waarmee de wereld in de afgelopen 30 jaar is veranderd ligt namelijk vele malen hoger dan de evolutie van je brein kan bijhouden. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat krijgt het te maken met een grote hoeveelheid prikkels: van je werk , je telefoon en social media. In dit boek biedt brain balance expert Charlotte Labee concrete handvatten om je brein en leven weer in balans te krijgen. Charlotte geeft waardevolle inzichten over de werking van je brein, helpt je om symptomen van overprikkeling te herkennen en laat zien hoe je door 10 weken aan de slag te gaan met voeding, beweging, ontspanning en verbinding meer rust ervaart.
Keywords: Stress