De zeven eigenschappen van effectief leiderschap - Covey, Stephen R., ....- (Amsterdam : Business Contact, 2023)
Dit boek behoeft nauwelijks nog introductie; het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Stephen R. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. In Nederland werden al honderd drukken van zijn businessklassieker verkocht. Covey leert je hoe je de kwaliteit van je werkende leven, privéleven en gezinsleven kunt verbeteren. Zijn inzichten hebben duizenden mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen; dit heeft het werk in duizenden organisaties en bedrijven prettiger en efficiënter gemaakt. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds weer nieuwe generaties aan te spreken.
Verkozen tot 'Het beste managementboek ooit' door de lezers van Management Team
The Seven Habits of Highly Effective People
Keywords: Effectief leiderschap; Leidinggeven