Één grote familie - Roca, Elisenda, ....-; Bonilla, Rocio, ....-; Schoehuys-Blaak, Antje, ....- (Rijswijk : De Vier Windstreken, 2023)
Hallo, mijn naam is Lucia. Ik heb een ondeugend hondje. Hij heet Kiko. Samen met mijn vriendinnetjes en vriendjes ben ik alles aan het klaarzetten voor het grote buurtfeest. Er wonen hier veel verschillende families, maar we hebben één ding gemeen: we helpen elkaar en houden van elkaar. We zijn één grote familie. Ga je met ons mee? Een lief inclusief prentenboek over verschillende nationaliteiten, gezinssamenstellingen en een meisje met het syndroom van Down.
3-5
Keywords: Prentenboek; Jezelf zijn