Dit boek houdt niet van kinderen - Naumann-Villemin, Christine, ....-; Simon, Laurent, 1958- (Hasselt : Clavis, 2020)
Een mooie ontmoeting tussen een slechtgehumeurd boek en een jongen die niet van lezen houdt
Vanaf 5 jaar
Keywords: Leesplezier; Prentenboek; Media