Van Dale Miniwoordenboek : Arabisch-Nederlands, Nederlands-Arabisch /. (Utrecht : Van Dale Uitgevers, 2022)
In dit Van Dale Miniwoordenboek Arabisch vind je alle woorden die je nodig hebt op zakenreis of op vakantie. In twee taalrichtingen, dus je vindt steeds snel het antwoord op je vraag. Handig: - Klein formaat met flexibele kaft: ideaal voor op reis! - Twee taalrichtingen samen in één boekje - Bevat 20.000 trefwoorden Leuke extra's: - Arabische letters en uitspraaktabellen - Telwoorden
Keywords: Arabische Taal; Woordenschat