De weg naar een geslaagd project : een houvast bij al jouw grote en kleine projecten - Gaublomme, An, ....-; Madalijns, Rudi, ....- (Gent : Academia Press, 2023)
Bij projectmanagement wordt meestal gedacht aan grote projecten en ICT-projecten. Maar ons leven zit vol kleine en grote projecten, gaande van de verbouwing van ons huis, over een huwelijksfeest tot de projecten waarmee we op ons werk te maken krijgen. We realiseren ons niet altijd dat ook deze projecten een plan van aanpak verdienen, en beginnen er enthousiast maar vaak onwetend aan. An Gaublomme en Rudi Madalijns bieden een kader aan iedereen die een dergelijk project met meer kennis van zaken - en meer kans op succes - wil aanpakken. Met praktijkgerichte voorbeelden en tips overlopen ze alle schakels in de cyclus van zowel grote als kleine projecten. Bovendien bekijken ze het project niet alleen vanuit het oogpunt van de projectleider, maar bieden ze een houvast aan alle deelnemers van het project.