Brief aan Cooper en de wereld - Hermans, Dalilla, ....- (Antwerpen : Manteau, 2022)
Autobiografie van een uit Rwanda geadopteerde vrouw die opgroeide in een Vlaams dorp en daar o.a. met (alledaags) racisme te maken kreeg.
Keywords: Adoptie; Identiteit; Racisme