Rikki en de maan - Van Genechten, Guido, ....- (Hasselt : Clavis, 2023)
In het schuurtje bouwen Rikki en papa een raket, want Rikki droomt ervan om naar de maan te vliegen. Als de raket klaar is, laten ze hem trots aan mama zien. Zelf heeft mama ook een verrassing. En de avond wordt nog mooier als papa, mama en astronaut Rikki samen naar de heuvel gaan. Op de top kan Rikki de vollemaan bijna aanraken... Een betoverend verhaal over fijne verrassingen en de magie van de maan. voor astronauten en dromers vanaf 4 jaar.
3-5
Keywords: Ruimtevaart; De Ruimte