Ik zeg nee en da's oké - Depoorter, Nathalie, ....-; Jorna, Hélène, ....- (Hasselt : Clavis, 2023)
Niet iedereen vindt dezelfde dingen leuk. En maar goed ook! Stel je voor dat we allemaal altijd hetzelfde zouden denken, voelen en vinden. Hoe saai zou dát zijn? Maar hoe anders iedereen ook is, je mag altijd over je gevoelens praten en ja of nee zeggen wanneer jij dat wilt. Een herkenbaar, helder en grappig boek over grenzen stellen en gevoelens benoemen. Voor kinderen vanaf 5 jaar.
6-8
Keywords: Gevoelens; Seks-Geboorte