Pompoen : de pop in de sneeuw - Werck, Kristien, ....- (Hasselt : Clavis, 2023)
Bella en haar papa rijden met hun huifkar door de sneeuw. Ze moeten voor de nacht valt in het volgende dorp zijn, om er een poppenvoorstelling te geven. Maar als Guignol en Gnafron ruziemaken, en de kar over een hobbel rijdt, valt Madelon uit de wagen in de sneeuw. Bella ziet nog net hoe een wolf naar haar lievelingspop toe rent...
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift