Match 3: maatschappelijke vorming Nederlands: Arbeidsmarktfinaliteit - BSO : leerwerkboek: set modules 1 - 6 - De Pauw, Ann, ....-; De Smet, Frie, ....-; Giebens, Isabel, ....- (Kalmthout : Pelckmans Uitgevers, 2021)
In de zes bundels voor Maatschappelijke vorming en Nederlands realiseer je de minimumdoelen en leerplandoelen. Het authentiek bronnenmateriaal sluit aan bij de leefwereld van de leerlingen en activeert hun voorkennis. Heel wat lessen werken naar een productieve eindopdracht in een realistische context en zijn opgebouwd volgens de OVUR-strategie. De rubrieken MAVO-lab en Taallab zetten in op herhaling van de basisvaardigheden. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat enkel via herhaling kennis wordt opgeslagen in het langetermijngeheugen. In elk thema staan twee Test Jezelfs: één voor Mavo en één voor Nederlands. Op die manier is gerichte feedback en feedforward mogelijk.
Bevat: Module 1: Me, myself and I - module 2: On the move: beweeg mee - module 3: een menswaardig leven - module 4: my smartphone # my life - module 5: in vuur en vlam - module 6: vandaag besteld, morgen geleverd