Pompoen : de verkleedwedstrijd - Werck, Kristien, ....- (Hasselt : Clavis, 2021)
De grote jaarlijkse Halloween-verkleedwedstrijd komt er weer aan. Eigenlijk wil Lizzy graag meedoen, maar ... Yasmien wint toch altijd, dus wat heeft het voor zin? Als ze Yasmien nu eens kon wegtoveren, dan maakte ze misschien nog een kans... Het ongelofelijke gebeurt: Lizzy's wens gaat in vervulling en Yasmien verdwijnt zomaar ineens in het niets. Maar was het wel écht Lizzy's wens dat dit zou gebeuren? Waar o waar is Yasmien?
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift