Impact nu : leerwerkboek Nederlands - Jossels, Daan, ....- ([s.l.] : Plantyn, 2019)
Impact NU: Efficiënt differentiëren In het eerste jaar kan je aan de slag met Impact NU - Vademecum eerste graad.
Keywords: Didactiek taal; Secundair onderwijs