Pompoen : wie speelt er met meneer Wolf? - Werck, Kristien, ....- (Hasselt : Clavis, 2023)
Meneer Wolf heeft enorm veel zinom in die sappige billetjes van Roodkapje en de drie biggetjes te bijten. Jammie! Maar ze zijn hem steeds te slim af... Wat nu als hij doet alsof hij vriendjes met hen wil worden? Als ze hem geloven, kan hij dicht bij hen komen en met één hap zal hij ze allemaal tegelijk naar binnen werken. Hij rent naar het huisje van Roodkapje, waar ze met de drie biggetjes zit te kaarten, en klopt aan. Klop, klop, klop. 'Ik ben het, meneer Wolf. Jullie vriend...' Trappen Roodkapje en de drie biggetjes erin, denk je?
POMPOEN is hét voor- en samenleestijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar, (...) dat begint met een groot en mooi geïllustreerd prentenboekverhaal. Verder beleef je de avonturen van de vaste vriendjes (zoals de familie Opstap en Heksje Zouk), leer je meer over bijzondere dieren en kun je leuke spelletjes doen. Voor de leergierige kleuter zijn er interessante weetjes. In de rubriek Weerwatwijzer wordt een alledaags voorwerp onder de loep genomen, en in de rubriek Ik weet meer met Robi worden kindervragen beantwoord op een manier die bij hun eigen leefwereld past.
Keywords: Voorleestijdschrift