Allemaal rechtop! - de Vos, Cora, 1949-; Van De Vijver, Jonas, ....-; Feys, Martial, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Er was eens een koning die het liefst naar optochten en parades keek. Het maakte niet uit wie er voor hem marcheerde. Als ze maar rechtop liepen! Liefst kaarsrecht, alsof ze een bezemsteel hadden doorgeslikt. 'Rechtop, luie donders!' brulde de koning de hele dag. 'Rechtop! Liggen doe je maar in je bed!' De wil van de koning was wet.
AVI M6
Derde leerjaar
Genre: sprookje, humor
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs