Wat een kip! - Minne, Brigitte, ....-; Van Schuylenbergh, Katrien, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Tijs is dol op zijn kip Mie. Op een dag brengt hij een radio mee naar het hok van Mie. Mie vindt het geweldig. Ze wil ook leren zingen, net zoals op de radio.
Leespas voor het 1e leerjaar - AVI M3 AVI M4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en ovewint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Fantasie