De toverstaf - Als ik groot ben... - Falzar, ....-; Trekker, Sien, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Strip: De toverstaf: Het is feest op school. Iedereen mag zich verkleden! Robbe en Bas zijn er bijna klaar voor. Maar Bas heeft de toverstaf van Robbe gebroken! Gelukkig heeft oom Cactus een oplossing... Verhaal: Als ik groot ben... Robbe wordt al groot. Terwijl mama meet hoeveel hij gegroeid is, droomt hij over later. En over wat hij later wil worden. Hij heeft veel ideetjes. Wat is het leuk om te dromen!
AVI E4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs