De burn-out paradox : geschiedenis van een ongrijpbare maatschappijziekte - Van Hulle, Mattias M., ....- (Antwerpen : Uitgeverij Houtekiet, 2023)
Beschouwing van de burn-out als maatschappelijk fenomeen, waarbij wordt ingegaan op tegenstrijdigheden in definities en wat burn-out ons kan leren over de tijdsgeest en over onszelf.
Keywords: burn-out.