Krachtige SEO 2 : Stap voor stap naar duurzame resultaten - Vermeire, Frederik, ....- (Brugge : Die Keure, 2023)
SEO is still not dead. Nadat Frederik Vermeire in Krachtige SEO doorgedreven SEO-technieken in de spotlight zette, slaat hij nu de handen in elkaar met Marjolein Schollaert voor de opvolger van het boek. De herwerking benadrukt het belang van mensgerichte SEO en biedt een concreet stappenplan voor elk SEO-project. Je leert onder andere: Waarom een mensgerichte benadering essentieel is voor langdurige SEO-resultaten. Hoe je exact elke stap doorloopt voor een sterke SEO-strategie. Hoe je je resultaten interpreteert en meeneemt voor optimalisaties.
Keywords: Digitale marketing