Mijn school kiest voor mijn talent : elk kind en elke leraar laten schitteren - Dewulf, Luc, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2023)
Hoe kun je als school kiezen voor talent? Door elke leraar in te zetten vanuit zijn of haar talent. Dat is het allerbeste vertrekpunt als je ook wilt inzetten op het talent van kinderen. Wat zijn de rollen waarin jij als leraar schittert? En is het nodig om op alle vlakken een topper te zijn? Hoe zorg je ervoor dat je als team alle rollen kunt invullen die ervoor zorgen dat je school schittert? Dit boek levert daarvoor een speelse basis.
Keywords: Onderwijsvisie