Beter in spelling. - Tiggeler, Eric, 1961- (Amsterdam : Boom, 2021)
Beter in spelling helpt je om de kennis van de spellingregels van het Nederlands op te frissen. In zeven hoofdstukken komen alle belangrijke spellingkwesties aan bod: van werkwoordspelling tot meervouden, van hoofdletters tot interpunctie. Beter is spelling richt zich op studenten in het hoger onderwijs en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les en voor zelfstudie.
Keywords: Nederlandse spelling